YST Winter Care

YST Winter Care

WINTER CARE

Deixi la seva embarcació en bones mans

YST - Yacht Service Team ofereix un servei a mida per als nostres clients anomenat Winter Care.

Amb Winter Care oferim als nostres clients que amarren les seves embarcacions a les instal·lacions de Marina Vela (embarcacions des dels 15 als 30 metres) o escullen la nostra opció d'estada en sec durant l'hivern a les instal·lacions de Barcelona Nautic Center, un servei de manteniment integral durant els mesos que vostè no navega o que la seva tripulació està de vacances. Aquest servei es fa a mida per a cada client, engloba des d'una neteja periòdica exterior, control d'amarres, defenses, connexió a 220 V / 380V, estat de bateries, posada en marxa d'equips mecànics i elèctrics, posada en marxa de motors, generadors, bombes, aire condicionat, etc, neteja exhaustiva d'interiors, entapissats, moquetes, sentines, sala de motors, cofres, metalls, etc.

Winter Care és un servei molt complet, on en el servei complet es realitza una inspecciñon de l'estat de l'vaixell per organitzar els manteniments de temporada amb temps i amb un descompte especial per als nostres clients. El nostre servei és de 15 embarcacions anuals, on molts clients repeteixen any rere any, les places estan limitades per així oferir un bon servei. Oblideu-vos a l'hivern o si viu a l'estranger de la seva embarcació deixant-la en bones mans.

Dormir tranquil quan hi hagi temporal sabent que el seu vaixell aquesta hibernat en sec i cura pel nostre equip. Consulti les nostres tarifes en funció de la seva embarcació i necessitats.

 

Demani pressupost del seu winter care
WINTER CARE
YST is Your Service Team