CMC Marine

CMC Marine

Estabilitzadors d'aleta "Stabilis Electra"


HS System

El sistema HS és una evolució del sistema SE Stabilis Electra, optimitzat per planejar iots que poden arribar a superar els 24 nusos. El sistema HS presenta algunes millores notables respecte al model anterior, entre les quals destaquen: una major optimització del perfil de l'aleta per a un millor rendiment i una reducció de la resistència; electrònica actualitzada per a un rendiment encara més ràpid i controlat, a més de la capacitat de controlar sistemes integrats (per exemple, direcció o intrús) juntament amb les aletes.

Estabilitzadors d'aleta

LR System

El sistema LR ha estat optimitzat per a iots de desplaçament o semidesplaçament. Aquest nou producte té diversos avantatges notables com ara: actuadors compactes amb la mateixa potència del sistema SE equivalent; millor rendiment; una geometria d'aleta dissenyada específicament per a iots de desplaçament; la possibilitat d'instal·lar aletes de fins a 5 metres quadrats i nova electrònica amb la possibilitat d'integrar els controls de fins a 8 sistemes diferents. La gamma LR utilitza un detector inercial d'alta precisió que detecta el balanceig, el pas i la guiada del iot que, al seu torn, proporciona l'entrada al sistema per proporcionar un nivell molt alt d'estabilitat de la plataforma.

Hèlix de maniobra


Dualis Electra Series

FÀCIL, SILENT, COMPACTE

Dualis Electra és el propulsor elèctric desenvolupat per CMC Marine, la resposta a un mercat cada cop més exigent de propulsors elèctrics amb una alta relació empenta/potència, i la màxima compacitat. Utilitza una nova generació de motors elèctrics que, juntament amb el pod CMC Marine actualitzat, ofereix tots els avantatges dels propulsors elèctrics, mentre que el volum i el pes de tot el sistema es redueixen dràsticament.

UNA INSTAL·LACIÓ INTELLIGENT

Un controlador de freqüència variable (VFD) controla l'absorció de potència del motor elèctric; a més, està apantallat IP64 per tal de garantir la màxima seguretat i protecció. També la central està apantallada IP64, i permet a l'usuari modular el gir de les hèlixs tant en velocitat com en sentit; a més, la centraleta gestiona les centrals i les alarmes del sistema. El joystick del tauler de control permet augmentar o reduir progressivament l'empenta. El tauler de control és molt compacte, i també està disponible en una versió amb control de doble joystick d'empenta de proa i popa.

TÚNELS D'IMPULSADOR

CMC Marine ofereix Thruster Tunnels fets de GRP reforçat, aliatge d'alumini o acer, el client també pot triar entre diversos diàmetres i longituds estàndard.

Hèlix de maniobra


Dualis Thruster Hydro

ALTA FIABILITAT DES DE 20 ANYS D'EXPERIÈNCIA

Tots els propulsors de proa Dualis Hydro de CMC disposen d'hèlixs contra-rotatius dobles i són adequats per a una àmplia gamma d'usos amb una potència disponible de 18 a 130 kW. Es poden instal·lar en vaixells amb casc d'acer, alumini o compost a partir d'uns 18-20 metres.

Sistemes de govern

Sistemes de govern


Directa

APARELL DE DIRECCIÓ TOTALMENT ELÈCTRICA

Directa ja s'ha instal·lat en més de 100 iots i està disponible en quatre mides diferents: Directa 80, 100, 120 i 140. El sistema de direcció de CMC Marine és adequat per a instal·lacions en iots de 25 a 80 metres. Directa necessita una font d'alimentació de 230V AC 1PH per als inversors en funcionament normal i 24V DC per al motor d'emergència (disponible per a Directa 100, Directa 120 i Directa 140) i pot controlar els timons de manera independent.

LA CLAU DE L'ÈXIT: LA RECERCA I EL DESENVOLUPAMENT

El departament d'R+D és l'element vital de l'empresa, on la innovació i la recerca contínua són els punts centrals de la filosofia de CMC Marine. Persones brillants, les idees de les quals són sempre un pas endavant, formen l'equip del Departament d'R+D: tots els seus membres provenen de les universitats més eminents d'Itàlia. Un gresol continu de noves idees, projectes, desenvolupaments tècnics són l'activitat principal del nostre equip, perseguint sempre l'objectiu principal de CMC Marine: reinventar la innovació.


Dia-log Software

El sistema de control elèctric patentat.

DIA-LOG és un sistema de control electrònic molt flexible que permet al client aprofitar tots els avantatges del sistema d'estabilitzadors Stabilis Electra.

L'usuari té el control complet del sistema Stabilis Electra mitjançant la interfície de pantalla tàctil (i el panell de control de seguretat) situat a la timonera.

Argo

Argo


Integrated Ride Control

El sistema de control avançat MC Marine Argo ™ pot ​​controlar fins a 8 superfícies independents, integrant el control de l'aleta i el timó per millorar l'estabilitat del iot. Gràcies a ARGO™ és possible controlar conjuntament el balanceig, el cabeceig i la guiñada, millorant el manteniment de la mar, especialment amb els següents mars. El nou sistema de control integrat Argo™ és l'últim resultat de la recerca constant de CMC Marine per a la propera innovació i la nostra capacitat d'R+D. Argo™ és el primer sistema del món que integra estabilitzadors, control de compensació i timó, millorant l'estabilitat i l'eficiència totals del iot.

Amb Argo™, CMC Marine va crear un sistema que pot oferir la màxima comoditat a bord, una millor estabilitat del rumb i control de la direcció, mantenint el iot estable durant la navegació i les maniobres. Gràcies a Argo™, els vaixells de desplaçament finalment poden desfer-se del problema constant de correcció del rumb, especialment amb els següents mars. Un millor manteniment i control del rumb també millora l'eficiència del combustible del iot i redueix les tensions a les aletes i timons, allargant així la vida útil dels components.

Video

YST is Your Service Team