Manteniment i serveis navals

Manteniment i serveis navals

Barcelona - Passeig Joan de Borbo nº 86

Seu de Yacht Service Team amb oficines d'enginyeria naval i gestió de feines en general. Ferretti Group aftersales i servei per a Espanya. Sala de formació i videoconferències. Seakeeper - CMC Marine - Amare Group - Xenta - Microtem - Topsystem - MAN - Kohler - Flir - Mastervolt - Condaria

Vilanova - Tallers

Workshop i oficina técnico comercial de les diferents marques que distribuïm - Seakeeper - CMC Marine - Aventics - Xenta - Mastervolt - Flir - Condaria - Besenzoni - Dometic

YST - Yacht Service Team compta amb un equip professional amb anys d'experiència en la industria nàutica. Oferim solucions ràpides i de qualitat en les següents especialitats 

El nostre equip

PINTURA - FIBRA - FUSTERIA


Treballs d'obra viva - Decapats - Tractaments - Imprimació - Pintura antifouling

En YST - Yacht Service Team comptem amb personal amb amplis coneixements en els diferents treballs que necessiten les embaraciones i vaixells construïts en fibra de vidre, fusta, acer i alumini. Des del decapatge químic de antifouling antic, a decapats mecànics o amb regalim de diferents materials disponibles al mercat. Tots aquests trrabajos es realitzen complint les estrictes normatives de prevenció de riscos laborals i ambientals. Tractaments preventius de corrosió per a cascos de ferro o acer, alumini, massillat i posterior aplicació d'imprimació. Tractaments d'osmosi i preventius d'osmosi a cascos de fibra de vidre. Tractaments de protecció per a cascos de fusta i diversos. Apliació de pintura antifouling, treballem estretament amb l'empresa BSN Yachts obtenint productes de qualitat de la marca de Azko Nobel, Internacional per imprimacions i pintures antifouling, des matrius dures com Unipro a pintures més específiques com Micron Extra, Ultra, Trilux i un llarg etc . Les aplicacions estan avalades per tècnics representants d'Internacional i podem emetre informes d'aplicació, gruixos de capes i acabats dels treballs, certificats d'aplicació d'antifouling per a vaixells i vaixells amb destinacions estrangeres. Per aplicació en metalls, oferim l'aplicació de silicona de la marca PropSpeed ​​obtenint des de fa anys uns resultats excel·lents en la majoria d'embarcacions. Les hèlixs amb problemes de cabitación, hipercavitantes o amb problemes galvànics s'ha de valorar que la durada no serà la desitjada.

PINTURA - FIBRA - FUSTERIA

Laminació - Composites - Carboni

L'equip de YST - Yacht Service Team compta amb personal especialitzat en la laminació de fibra de vidre i diferents materials, per a la construcció, reforços, reparacions amb sistema tradicional i buit. Reparem cops, desperfectes, debilitacions en les estructures, reforços per a noves bancades de generadors, motors, estabilitzadors, etc. Realització de peces a mida en fibra i carboni, tendals, puntals, suports. Confecció de flaps laterals per a embarcacions amb problemes de seient apopante en navegació.

Fusteria naval - ebenisteria

L'equip de YST - Yacht Service Team disposa de col·laboradors de gran experiència en els treballs de fusteria. Des reparació i construcció de peces per a cascos, cobertes i elements estructurals, a cobertes de teca, renovació i treballs de manteniment, calafatejat, construcció de mobles, interiors i acabats de tot tipus de fustes.

Pintura - Pintura metal·litzada - Vernissos - Lacats - Acabats - Polit

YST - Yacht Service Team compta amb un equip especialitzat en treballs de pintura d'embarcacions. Treballem amb qualsevol pintura, des AWL Grip, AWL Craft a pintures metal·litzades de diferents marques com Standox, PPG i podem fer diferents pintures a mida de la color de client. Els treballs es realitzen en exterior mitjançant una carpa de protecció per contaminació i per a realitzar els treballs en atmosferes controlades per a embarcacions grans i dins dels hangars de Barcelona Nautic Center per a embarcacions més petites, sempre comptant amb una carpa de prtección i filtres d'aire. Tenim experiència en el pintat de vaixells de Ferretti Group com Riva, Pershing que vénen de drassana amb uns acabdos de gran qualitat. Per als vernissos treballem amb diferents marques, oferim vernissos exteriors, interiors, lacats i diferent tipus d'acabats. Els treballs d'abrillantat i polit de superfícies, gelcoat, pintura, vernissos els realitzats amb productes 3M on el nostre equip té una formació contínua des de fa anys, amb uns resultats més que excel·lents. Consulti al nostre equip de pintura per a treballs en la seva embarcació, pressupostos detallats dels treballs que desitgi realitzar.

VULL UN PRESSUPOST SOBRE TREBALLS DE PINTURA

PROPULSIÓ - MECÀNICA GENERAL - MOTORS


Hèlixs de maniobra - Propulsors laterals

Des YST - Yacht Service Team oferim el manteniment i instal·lació d'hèlixs de maniobra de proa i popa, propulsors laterals elèctrics o hidràulics. Treballem com a servei tècnic i punt de venda dels equips italians construïts per CMC Marina, propulsors de gran qualitat per a embarcacions i vaixells. Treballem amb marques per a embarcacions com ABT, Side Power, Vetus, Max Power, Quick per ofrerle instal·lacions o manteniments.

Consulti al nostre tècnics que model és el recomanat per a la seva embarcaciñon i que manteniment és recomenable fer periòdicament.

PROPULSIÓ - MECÀNICA GENERAL - MOTORS

Línies d'eixos - Arcbotants - estopades - Coixinets - Retens - Aixetes de fons

En YST - Yacht Service Team disposem d'un equip mecànic amb experiència en la construcció naval d'embarcacions i vaixells en el passat. Els treballs d'alliberament d'eixos, desplaçament d'eixos per a inspeccions, per a canvi de estopades, treballem extrechamente amb la marca italiana Microtem, canvi de coixinets de boterells, sortida de casc, etc són un tipus de treball que ens sentim còmodes. Els eixos i hèlixs els podem portar a reparar, calibrar si cal. El nostre tècnics avaluaran si l'alineació de motors i eixos és correcta, en cas que no ho fos, podem fer els treballs d'alineació per evitar desgasts prematurs dels diferents components així com vibracions en la navegació. Canvis d'aixetes de fons, vàlvules, reixetes d'aspiració, canvi de juntes, neteja i desmuntatge per a inspeccions. Serveis en timoneries, canvi de retens en embarcacions de vela i motor. Disposem d'eines a mida, diferents gots de mides extraordinaris, extractors manuals i hidráulcos per fer aquests serveis més fàcilment i ràpids.

El nostre equip tècnic pot valorar quin tipus de manteniment necessita la seva embarcació en la línia de propulsió.

Hèlixs de superfície - Propulsió en jet

L'equip de YST - Yacht Service Team després de treballar durant més de 15 anys com a servei oficial de la drassana italià de Pershing, que té com a característica especial construir embarcacions que arriben als 40 nusos de creuer i alguns models passen dels 50 nusos de velocitat màxima , amb unes prestacions de milla / litre de combustible de les més baixes de l'mercat d'embarcacions causa de la gran eficiència de les hèlixs de superfície. El nostre equip va ser servei tècnic autoritzat de Arneson i seguim oferint servei complet de manteniment i recanvis, manteniment anual i diaris, canvi de cables, oli, filtres, retens, pistons i calibratge de senyors. Treballem estretament ara amb Top System, marca de Ferretti Group, molt més moderna i amb mateixes prestacions, amb la possibilitat de sistema automàtic de trimatge, maniobra amb joyestic, etc. Si vostè disposa una embarcació de la drassana Pershing o un altre drassana, com Mangusta, Leopard, Bahia, Sunseeker, Astondoa i necessita servei en el seu propulsió amb hèlixs de superfície, li farem un pressupost detallat dels treballs necessaris a realitzar. Per a embarcacions grans, ens trobem amb propulsió tipus jet, de diferents marques com Hamilton, Kamewa on disposem de coneixements i recursos tècnics per poder donar-li al seu embarcació servei local a Barcelona.

Mecànica - Motors - Generadors

L'equip de YST - Yacht Service Team té grans coneixements de mecànica, reparació i confecció de línies de fuita, empaquetadures de protecció tèrmica, libració de motors per a reparacions en taller, instal·lació de motors, generadors, etc. Al costat de l'empresa Geymo (Generadors i Motors S.L.) els nostres socis en mecànica, oferim a través dels seus mecànics amb gran experiència en motors MAN - són servei MAN Màster Service i amb els generadors Kohler, per a la venda, instal·lació i manteniment periòdic. Tenim relació extrecha amb els representants d'altres marques de motors, MTU, Caterpillar, Volvo Penta, Cummis, Yanmar, Gardner, Iveco, Baudouin Igual que amb generadors Onan, Fischer Panda, Nothern Lights, Mase per poder gestionar-les revisions necessàries. Realitzem proves de mar amb servei tècnics per a reportatges d'estat de motors, anàlisi d'olis i líquids. Per reductores i caixes de canvi treballem amb ZF.

Si la seva embarcació necessita un servei anual o bé requereix d'una intervenció mecànica de envergadura, no dubti en contactar amb nosaltres perquè li oferim els nostres serveis complets.

VULL UN PRESSUPOST DE TREBALLS DE MECÀNICA

ESTABILITZADORS


Sistemes de trimatge - Sistemes d'estabilització

YST - Yacht Service Team disposa d'un departament d'enginyeria només per als treballs de muntatge d'equips de trimatge a les embarcacions i vaixells, així com sistemes d'estabilització. Amb equips de trimatge treballem amb la marca CMC Marina i Zipwake per a embarcacions més petites. Oferim un sistema fet a mesura composite per a embarcacions amb problemes de seient apopante en navegació de semiplaneo i planatge que ajuda a corregir aquest problema, reduint el consum i mantenint la velocitat. Per a sistemes d'estabilització en ancoratge, creuers baixos i per sota de planatge som líders oferint la marca americana d'estabilitzadors Seakeeper. Aquests estabilitzadors giroscòpics d'última generació, són els més avançats de l'mercat actual, són sistema d'encapsulat a l'buidar de el pes, oferint menys temperatura, fregament i desgast, refrigeració líquida evitant problemes de temperatura alta no desitjada en sala de motors, consums limitats i grans prestacions, aconseguint reduccions de balanceig de l'95%. Per a un altre tipus d'embarcacions i vaixells, oferim sistemes d'estabilització dinàmics de la marca CMC Marina, líder en construcció de sistemes d'aleta elèctrics, de 220 V i 24 V, ràpids, silenciosos, eficaços en navegació i fondeig, amb un sistema de control fàcil des el govern.

El nostre equip d'enginyeria naval li oferirà la millor opció per a la seva embarcació, estudis de estabilizadad, homologacions i certificacions per a vaixells.

CONÈIXER MÉS SOBRE ESTABILIZADORS
ESTABILITZADORS

ELECTRÒNICA NAVEGACIÓ - COMUNICACIONS - ENTRETENIMENT - DOMÒTICA


Sistemes de govern - Posicionament dinàmic

YST - Yacht Service Team és servei oficinal de Xentas i punt de venda dels seus productes. Xenta ofereix equips de control dels motors amb funcions noves com l'amarratge amb joyestic, ús de l'joyestic com a comandament de motors i timó, comandament a distància per les maniobres d'amarratge i sistema de posicionament dinàmic. També, sistemes de timoneria assistida elèctrica oferint una sensació a la navegació ai abans vist. Treballem també amb Geymo els productes de Aventics per als comandaments electrònics dels motors MAN i altres instal·lacions.

ELECTRÒNICA NAVEGACIÓ - COMUNICACIONS - ENTRETENIMENT - DOMÒTICA

Sistemes de navegació - Electrònica a bord - Domòtica

YST - Yacht Service Team oferim a través dels nostres tècnics elèctrics i especialitzats en electrònica diferents marques per als equips de navegació. Raymarine, Simrad estan en les marques que distribuïm i som servei tècnic, oferint equips per a embarcacions simples a complets equips per vaixells, amb sistemes de navegació professionals. Oferim les càmeres tèrmiques de visió nocturna i en condicions desfavorables Flir, que les recomanem als nostres clients que fan navegacions nocturnes i d'alçada. Oferim equips de connexió internet, internet i equips de TV i comunicacions via satèl·lit a mida per als nostres clients, equips de so amb diferents zones i aplicacions i treballem en sistemes de domòtica com Naviop, Gi8 i realitzats a mida. També oferim elements automàtics i operables des d'un dispositiu mòbil per al control de l'vaixell, vídeo càmeres i sistema de notificacions a mida.

No dubti en contactar amb els nostres tècnics sobre les moltes posbilidades que li podem oferecr en aquest camp.

sol·liciti informació sobre equips electrònics

HIDRÀULICA - EQUIPS HIDRÀULICS


Passarel·les - Plataformes de bany - Estendre lift - Grues - Sistemes hidràulics

YST - Yacht Service Team compta amb tècnics especialitzats en hidràulica. Treballem bé qualsevol sistema, des passarel·les, grues, garatges, plataformes de bany, estendre lift, tendals, obertures de coberta, sistemes de timoneria, flaps, trims, estabilitzadors, hèlixs de maniobra, molientes d'àncora, amarres, etc. La hidràulica és una part molt important en les instal·lacions de les embarcacions modernes i vaixells, i destinem una part del nostre equip a donar servei i manteniment. Treballem com a servei tècnic i venda dels equips i productes que ofereix les prestigiosa marca italiana Amare Group. El nostre equip té experiència en passarel·les i equips de Opacmare i Besenzoni, BSC.

Contacti amb nosaltres per saber que manteniments necessita els seus equips periódiocamente o per a actualització dels mateixos.

necessito informació sobre equips hidràulics
HIDRÀULICA - EQUIPS HIDRÀULICS

AIRE CONDICIONAT - REFRIGERACIÓ - NEVERES


Sistemes d'aire condicionat - instal·lació-Manteniment - Neveres - Congeladors

YST - Yacht Service Team compta amb dos tècnics frigoristes industrials especialitzats en el sector nàutic. Tenim la capacitat d'oferir nous grups de el grup de marques que engloba Dometic, Condaria, Webasto amb un estudi exhaustiu de les zones i volums a refrigerar o escalfar, dimensionaments en funció de les zones de navegació, material de construcció i color de coberta per oferir les solucions més encertades als nostres clients. Tots els serveis de manteniment, autoritzats per a la recàrrega de gasos en ús actual, neteja de sistemes de refrigeració, sanejament i desinfecció, etc. També oferim la instal·lació de neveres i congeladors, revisió i manteniment. Sistemes de refrigeració, extrancción o injecció d'aire forçat a sala de motors, annexos, quadres tècnics, lavabos i banys, cabines amb poca ventilació, etc.

Contacti amb el nostre equip especialitzat en fred per a les solucions que hi ha disponibles per a la seva embarcació.

Vull més informació sobre sistemes de refrigeració
AIRE CONDICIONAT - REFRIGERACIÓ - NEVERES

ELECTRÒNICA - ELECTRICITAT


Electricitat 12V - 24V - 220V - 380V - Sistemes electrònics i de control

YST - Yacht Service Team compta amb tècnics especialistes en electricitat naval. Sistemasd de 12V, sistemes de 24V, corrent en 110V - 220v - 380v en instal·lacions monofàsiques i trifàsiques. Oferim solucions en bateries des de la bateria d'àcid - plom, gel i AGM, liti al costat dels sistemes adequats de caragadores de bateries, sistemes inverter, transformadors de corrent, etc. Detecció de fuites de corrent, i problemes derivats en les instal·lacions d'abordo o de les pròpies marines. Treballem també en els diferents components electrònics de les embarcacions, sistemes de monitorització, control remot, domòtica, etc. Treballem també en la detecció de corrents galvàniques i oferim diferents solucions per compensar-i evitar les avaries que ocasionen.

Poseu-vos en contacte amb el nostre equip per a més informaci

Necessito informació en sistemes elèctrics
ELECTRÒNICA - ELECTRICITAT

EQUIPS AUXILIARS - SISTEMES DE TRACTAMENT


Potabilitzadores - Tractaments d'aigües negres - Sistemes de filtratge

L'equip de YST - Yacht Service Team té formació com a servei tècnic de les potabilitzadores Idromar, tenint experiència en altres sistemes per poder fer reparacions i manteniment. Oferim sistemes de neteja i filtrat de combustible, neteja de tancs i tractaments. També sistemes de tractament d'aigües negres i manteniment i servei a sistemes de recollida d'aigües negres.

Contacti amb nosaltres si necessita assistència en aquests camps.

Necessito informació en sistemes auxiliars
EQUIPS AUXILIARS - SISTEMES DE TRACTAMENT

EQUIPS DE SEGURETAT


Sistemes contra incendis - Basses Salvavides - Radiobalises - Equips de seguretat

Li oferim la possibilitat mentre el nostre equip de YST - Yacht Service Team aquest treballant a bord del seu vaixell, oa les nostres inatalciones al varador de Barcelona Nautic Center o en una altra ubicació, podem ajudar a organitzar els treballs de revisió dels equips de seguretat d'abordo. Des de la inspecció dels equips contra incendis, extintors manuals, fixos, automàtics, detectors, sistemes automàtics, centraletes electròniques de gestió, etc., a la revisió de les basses salvavides depenent de el tipus de bassa que disposi, radiobalisa, armilles inflables, servei a motobombes, equipament personal per a lluita contra incendis, supervivència a la mar, etc. Si necessita que l'ajudem a organitzar aquests serveis, estem a la seva disposició.

Contacti amb nosaltres per organitzar els serveis anulaes d'aquests equips.

Necessito fer inspecció dels equips de seguretat

TRIPULACIONS - TRANSPORTS


Tripulacions professionals - Transport d'embarcacions i vaixells - Càrrega en vaixells

L'equip de YST - Yacht Service Team està integrat per capitans amb diferents atribucions professionals, amb titulacions de diferents nacionalitats i Grans experiència en navegació. Podem desplaçar les embarcacions i vaixells dels nostres clients, a diferents destinacions, lliuraments a nous propietaris, proves de mar per inspeccions, trasnlados a destins de vacances, càrregues en vaixells per a transport a altres continents o destinacions llunyanes, càrregues en camió, etc. Oferim també capitans, tripulació, hostesses i concineros per a la seva embarcació, personal de confiança i amb demostrada professionalitat.

Contacti amb nosaltres si necessita de qualsevol servei.

Necessito tripulants
YST is Your Service Team