Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Yacht Service Team - YST

"Cada dia ens esforcem a millorar el nostre treball per ser un referent en la indústria nàutica internacional"

El nostre equip ofereix serveis professionals, eficaços i integrals, a mida dels nostres clients per a embarcacions i vaixells. Ens agrada la serietat, la transparència i la professionalitat. El nostre equip humà compta amb gran experiència en la indústria nàutica, es manté en contínua formació tècnica, dominant moltes àrees de la nostra activitat empresarial.

El nostre equip

 • César Moyano
  cesar@yst.es
  +34 629 539 596
  César Moyano
  Soci Director - Master 500 GT

  Fundador i director crea Yacht Service Team - YST per donar un servei exclusiu als propietaris d'embarcacions i vaixells a Barcelona. Amb més de 20 anys en la indústria nàutica, compta amb experiència en navegació a motor i vela, en manteniment, reparacions i instal·lacions, en gestió comercial i representació nacional i internacional de diferents marques, en gestió empresarial, adquirida després de treballar en diferents empreses i en representació de diferents drassanes coneguts internacionalment.

 • Lluís Balsells
  lluis@yst.es
  +34 662 641 833
  Lluís Balsells
  Enginyer Naval - Sistemes d'estabilització

  Responsable de el departament d'Enginyeria Naval a Yacht Service Team - YST. Enginyer en Sistemes i Instal·lacions Navals. MSc en Enginyeria Naval a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i especialitzat en sistemes d'estabilització d'embarcacions i vaixells. Responsable de la gestió comercial i tècnica de Seakeeper i CMC Marina, embarcacions en serveis, sistemes de propulsió, homologacions i certificacions i treballs complets d'enginyeria naval.

 • David Anglada
  david.anglada@yst.es
  +34 638 956 954
  David Anglada
  Enginyer Naval - Ferretti Group post venda

  Responsable de Post-Venda de Ferretti Group, Enginyer en Estructures Navals, arquitecte naval i dissenyador de iots. Membre associat de RINA (Royal Institute of Naval Architects). MSc en Disseny de iots en el Politècnic de Milà. MSc en Estructures navals i plataformes offshore a la Universitat de Strathclyde (Glasgow), i experiència en servei a client per a propietaris d'embarcacions d'Ferretti Group, treballs d'enginyeria naval, comercialització i suport tècnic de xenta, Amare Group, Onyx Marina i Naviop.

 • David Pertiñez
  david@yst.es
  +34 607 154 713
  David Pertiñez
  Project Manager - Tècnic naval

  Project Manager d'Yacht Service Team - YST. Tècnic nàutic amb més de 20 anys en la indústria nàutica, és responsable de l'organització dels treballs duts a varador o en la marina, organització de encallades, amarratges, documentacions diverses, subministraments, subcontractes i personal de l'empresa. Subministrament de materials, gestió de proveïdors, compliment de normatives, ús de EPI i coordinació dels riscos laborals a l'empresa. Treballs com a tècnic i control de qualitat dels treballs realitzats.

 • Fernando Acosta
  +34 661 272 120
  contacto@mtsnautic.com
  Fernando Acosta
  Tècnic elèctric i en fred industrial

  Tècnic en electricitat, electrònica i en fred industrial. Compta amb 25 anys d'experiència en el sector naval i industrial com frigorista professional, expert en domòtica, electrònica de navegació, electricitat, climatització, energies renovables i solucions d'automatització per optimitzar l'ús de l'energia a bord.
  Possibilitat de realitzar dimensionaments d'equips de refrigeració per a embarcacions, renovacions i instal·lacions completes.

 • Benjamín Batalla
  info@yst.es
  Benjamín Batalla
  Tècnic naval - Mariner

  Amb gran experiència en construcció i instal·lacions, tècnic amb gran versatilitat, experiència en manteniment d'embarcacions i vaixells, pintura de fons, treballs de polit de pintura gelcoat, teca, finestres i escotilles, segellats, aixetes de fons, línies d'eixos, coixinets i arcbotants, timons, mecànica general, hidràulica, instal·lació d'equips, instal·lador de Seakeeper i CMC Marina, generadors i amb coneixements com a mariner.

 • César Chaves
  contacto@mtsnautic.com
  César Chaves
  Tècnic mecànic i hidràulic

  Tècnic mecànic i hidràulic, amb gran experiència en solucions en matèria d'instal·lacions i reparacions de qualsevol instal·lació hidràulica, com passarel·les, grues, plataformes hidràuliques, timoneria, flaps, trims, winches, winches de fondeig, hèlixs de maniobra i en general de marques com Besenzoni, Opacmare, Amari Group, ABT, H + B, etc. Servei de manteniment i reparació dels sistemes. Instal·lació d'aire condicionat i sistemes de refrigeració per a embarcacions.

 • Carlos Vicente
  info@yst.es
  Carlos Vicente
  Tècnic nàutic - Manteniment general

  Tècnic en embarcacions amb més de 15 anys d'experiència en navegació com a tripulant pel mediterrani, expert en manteniment general d'embarcacions i vaixells, en cobertes, abrillantat, polit i treballs en teca, interiors, sentines neteja i pintat, sala de motors neteja i pintat, treballs de pintura, antifouling i ajudant tècnic. Revisió d'embarcacions abans del lliurament i diagnòstic d'avaries.

 • Joel Galimany
  info@yst.es
  Joel Galimany
  Tècnic en manteniment d'embarcacions

  Amb formació acadèmica especialitzada en el manteniment i reparació d'embarcacions, té coneixements generals de tots els treballs necessaris per als treballs desenvolupats en Yacht Service Team - YST. En formació contínua, desenvolupa els treballs de manteniment, diagnòstic d'avaries, ajudant de pintura, ajudant tècnic en instal·lacions diverses.

 • Javier Roncero
  ramonmarcolor@gmail.com
  Javier Roncero
  Tècnic especialitzat en pintura i laminació

  Amb 26 anys d'experiència treballant en el sector de la pintura, especialitzat en treballs en la indústria nàutica amb gran experiència en treballs de pintura, lacats, vernissos, pintures metal·litzades com treballs amb diferents tipus de poliuretans, epoxi, etc. Treballs en decapats i regalim d'obra morta, treballs de laminació en fibra de vidre, fabricació de peces a mida, mobles o parts de coberta. Reparacions en fibra de vidre, acabats en gelcoat, confecció de colors i tons específics i desmuntatge i muntatge d'accessoris.

 • Ramón Martín
  +34 609 829 013
  ramonmarcolor@gmail.com
  Ramón Martín
  Pintura general - Laminació - Fibra - Gelcoat

  Amb molts en anys en sector nàutic, amb gran experiència en treballs d'antifouling, regalim amb sorra, imprimacions, osmosi, tractaments específics, pintura de casc, pintures metal·litzades, coberta, peces, construcció i laminació de parts de coberta, mobles, etc. Gran experiència en reparacions i pintura d'elements que per la seva ubicació en interiors o exteriors, colors específics o tipus d'acabats són de major dificultat.

 • David García
  info@yst.es
  David García
  Tècnic pintura - Manteniment neteja

  Tècnic en pintura amb 15 anys d'experiència en la nàutica. Experiència en treballs de regalim de cascs amb diferents abrasius, imprimacions específiques, antifouling amb aplicació de pintura airless i pintura i vernissos en general, treballs amb gelcoat, abrillantat i polit de cobertes, tractaments en cobertes de teca, calafatats, juntes. Experiència en treballs amb pintures metal·litzades amb diferents acabats. Manteniment general d'embarcacions en neteja i cura de cobertes.

 • Carmen Chueco
  carmen@yst.es
  Carmen Chueco
  Gestió comptable - Administrativa

  Responsable de la gestió administrativa i comptable de l'empresa, recursos humans i personal de l'empresa.

Algunes fotos de la nostra activitat professional

Alguns vídeos de la nostra activitat professional

YST is Your Service Team