Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

YST

"Cada dia ens esforcem a millorar el nostre treball per ser un referent en la indústria nàutica internacional"

El nostre equip ofereix serveis professionals, eficaços i integrals, a mida dels nostres clients per a iots. Ens agrada la serietat, la transparència i la professionalitat. El nostre equip humà compta amb gran experiència en la indústria nàutica, es manté en contínua formació tècnica, dominant moltes àrees de la nostra activitat empresarial.

El nostre equip

 • César Moyano
  cesar@yst.es
  +34 629 539 596
  César Moyano
  Soci Director - Master 500 GT

  Fundador i director crea YST per donar un servei exclusiu als propietaris d'embarcacions i vaixells a Barcelona. Amb més de 20 anys en la indústria nàutica, compta amb experiència en navegació a motor i vela, en manteniment, reparacions i instal·lacions, en gestió comercial i representació nacional i internacional de diferents marques, en gestió empresarial, adquirida després de treballar en diferents empreses i en representació de diferents drassanes coneguts internacionalment.

 • Lluís Balsells
  lluis@yst.es
  +34 662 641 833
  Lluís Balsells
  Enginyer Naval - Sistemes estabilització i propulsió

  Cap del Departament d'Enginyeria Marina de YST. Enginyer de sistemes i plantes navals. Llicenciat en Enginyeria Naval per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i especialitzat en sistemes d'estabilització d'embarcacions i vaixells. Responsable de la gestió comercial i tècnica de Seakeeper, CMC Marine, Waveless, Zipwake, vaixells de servei, sistemes de propulsió MAN, Kolher, Aventics, homologacions i certificacions i obres completes d'enginyeria marina

 • David Anglada
  david.anglada@yst.es
  +34 638 956 954
  David Anglada
  Enginyer Naval - Sistemes d'automatització i electrònica. Ferretti Group after sales.

  Enginyer a Estructures Navals, arquitecte naval i dissenyador de iots. Membre associat de RINA (Royal Institute of Naval Architects). MSc en Disseny de Iots al Politècnic de Milà. MSc a Estructures navals i plataformes offshore a la Universitat de Strathclyde (Glasgow), i experiència en servei d'atenció al client i post venda per a propietaris d'embarcacions de Ferretti Group, treballs d'enginyeria naval, comercialització i suport tècnic de Topsystem, Xenta, Onyx Marine, Naviop, H+B Technics, Amare Gorup, Canalicchio.

 • David Pertiñez
  david@yst.es
  +34 607 154 713
  David Pertiñez
  Project Manager - Tècnic naval - Barcelona area

  Project Manager de YST responsable dels tallers de Barcelona. Tècnic nàutic amb més de 20 anys a la indústria nàutica, és responsable de l'organització dels treballs portats per l'equip de Barcelona als diferents varadors o marines, organització de varades, amarratges, documentacions diverses, subministraments, subcontractes i personal de l'empresa . Subministrament de materials, gestió de proveïdors, compliment de normatives, ús d'EPIs i coordinació dels Riscos Laborals a l'empresa. Treballs com a tècnic i control de qualitat dels treballs realitzats a les embarcacions i vaixells.

 • Juan Carlos Callejón
  Juan Carlos Callejón
  Cap d'operacions a Vilanova - Tècnic electricista

  Responsable dels tallers de Vilanova com a Cap d'Operacions. Tècnic electricista amb experiència al sector industrial i naval, és responsable de l'organització dels treballs portats per l'equip de Vilanova als diferents varadors o marines, subministrament de materials, compliment de normatives , ús d'EPIs i coordinació dels Riscos Laborals a l'empresa. Treballs com a tècnic i control de qualitat dels treballs realitzats a les embarcacions i vaixe

 • Benjamín Batalla
  info@yst.es
  +34 93 833 91 42
  Benjamín Batalla
  Tècnic naval - Mecànica

  Amb gran experiència en construcció i instal·lacions navals, tècnic amb gran versatilitat, experiència en manteniment d'embarcacions i vaixells, amb experiència en els sistemes d'estabilització Seakeeper, CMC Marine i Waveless, a les seves instal·lacions i manteniment. Sistemes de propulsió com Topsystem, eixos, estopades Microtem, generadors Kohler, motors, aixetes de fons, línies d'escapament, etc.

 • Joel Galimany
  info@yst.es
  +34 93 833 91 42
  Joel Galimany
  Tècnic naval - Mecànica i hidràulica

  Amb formació específica en sistemes d'embarcacions, treballa als sistemes d'estabilització Seakeeper, CMC Marine a les instal·lacions i manteniment. Manteniment de Topsystem, H+B technics, Amare, Canalichhio i sistemes de timoneria, propulsió i ajudant de mecànica a MAN i Kohler.

 • Marcel Morell
  info@yst.es
  +34 93 833 91 42
  Marcel Morell
  Naval Technician - Mechanics

  Treballant a les diferents instal·lacions d'equips i sistemes navals, tècnic en mecànica i sistemes electrònics, té experiència a Seakeeper, CMC Marine i Waveless, a les seves instal·lacions i manteniment. Sistemes de propulsió com Topsystem, eixos, empaquetadures Microtem, generadors Kohler, motors, vàlvules de fons, línies d'escapament, i als sistemes Xenta, Naviop.

 • David García
  info@yst.es
  +34 93 833 91 42
  David García
  Tècnic pintura - Manteniment neteja

  Tècnic en pintura amb 15 anys d'experiència en la nàutica. Experiència en treballs de regalim de cascs amb diferents abrasius, imprimacions específiques, antifouling amb aplicació de pintura airless i pintura i vernissos en general, treballs amb gelcoat, abrillantat i polit de cobertes, tractaments en cobertes de teca, calafatats, juntes. Experiència en treballs amb pintures metal·litzades amb diferents acabats. Manteniment general d'embarcacions en neteja i cura de cobertes.

 • Carlos Vicente
  info@yst.es
  +34 93 833 91 42
  Carlos Vicente
  Tècnic nàutic - Manteniment general

  Tècnic en embarcacions amb més de 15 anys d'experiència en navegació com a tripulant pel mediterrani, expert en manteniment general d'embarcacions i vaixells, en cobertes, abrillantat, polit i treballs en teca, interiors, sentines neteja i pintat, sala de motors neteja i pintat, treballs de pintura, antifouling i ajudant tècnic. Revisió d'embarcacions abans del lliurament i diagnòstic d'avaries.

 • Francisco Serra
  info@yst.es
  +34 93 833 91 42
  Francisco Serra
  Pintor

  Amb més de 25 anys d'experiència en el camp de l'aplicació de pintures, expert en les diferents imprimacions en metalls, fibra i fusta, aplicació de diferents tipus de patent antifouling, polit de gelcoat, abrillantat i encerat, neteja de teca, cobertes, etc.

 • Luisa López
  luisa@yst.es
  +34 93 833 91 42
  Luisa López
  Assistent comptable - Administrativa

  Amb una dilatada experiència a la nàutica, amb més de 30 anys treballant a diferents empreses, des de la venda d'embarcacions, documentacions, gestió d'amarradors i tasques administratives. Responsable de l'administració comptable, recepció i enviament de factures, riscos laborals, documentació amb varadors i drassanes, assegurances de l'empresa.

Algunes fotos de la nostra activitat professional

Alguns vídeos de la nostra activitat professional

YST is Your Service Team