Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

YST

"Cada dia ens esforcem a millorar el nostre treball per ser un referent en la indústria nàutica internacional"

El nostre equip ofereix serveis professionals, eficaços i integrals, a mida dels nostres clients per a iots. Ens agrada la serietat, la transparència i la professionalitat. El nostre equip humà compta amb gran experiència en la indústria nàutica, es manté en contínua formació tècnica, dominant moltes àrees de la nostra activitat empresarial.

El nostre equip

 • César Moyano
  cesar@yst.es
  +34 629 539 596
  César Moyano
  Soci Director - Master 500 GT

  Fundador i director crea YST per donar un servei exclusiu i professional al sector nàutic. Amb més de 25 anys a la indústria nàutica, compta amb experiència en navegació de iots, en manteniment, reparacions i instal·lacions, refit, gestió comercial i representació nacional i internacional de diferents marques i drassanes i en gestió empresarial adquirida després de treballar en diferents empreses i en representació de diferents drassanes conegudes internacionalment.

 • Lluís Balsells
  lluis@yst.es
  +34 662 641 833
  Lluís Balsells
  Enginyer Naval - Sistemes estabilització i propulsió

  Responsable del Departament d'Enginyeria Naval de YST. Enginyer de sistemes i plantes navals. Graduat en Enginyeria Naval per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i especialitzat en sistemes d'estabilització i propulsió per a embarcacions i vaixells. Responsable de la gestió comercial i tècnica de Man, Kohler, Aventics, Seakeeper, CMC Marine, homologacions, peritatges, certificacions i obres completes d'enginyeria naval.

 • David Anglada
  david.anglada@yst.es
  +34 638 956 954
  David Anglada
  Enginyer Naval - Ferretti Group Post Venda

  Enginyer a Estructures Navals, arquitecte naval i dissenyador de iots. Membre associat de RINA (Royal Institute of Naval Architects). MSc en Disseny de Iots al Politècnic de Milà. MSc a Estructures navals i plataformes offshore a la Universitat de Strathclyde (Glasgow). Responsable de la post venda de les embarcacions de Ferretti Group a Espanya, suport en enginyeria naval, responsable de Topsystem, Xenta, Boning, Onyx Marine, Naviop, H+B Technics, Amare Group, Canalicchio.

 • Nacho Gutiérrez
  nacho@yst.es
  Nacho Gutiérrez
  Responsable operacions - Riscos laborals

  Responsable d´operacions els tallers de Barcelona, ​​Vilanova i Mallorca i de l´equip humà de YST. Responsable de l'organització dels treballs portats per l'equip als diferents varadors o marines, subministrament de materials i recanvis, supervisió del compliment de les normatives vigents, supervisió de l'ús d'EPIs i coordinació dels Riscos Laborals a l'empresa.

 • David Muñoz
  david.munoz@yst.es
  David Muñoz
  Mecànic Naval - Responsable mecànica

  Amb gran experiència al secotor de la mecànica naval després de treballar en diverses empreses amb renom al sector, és el responsable de mecànica especialitzada en motors MAN, Kohler, Topsystem, Arneson i en el suport dels equips Aventics, Xenta i Boning. Manteniment general i reparacions en motors i sistemes de propulsió, eixos, estopades, hèlixs, sistemes d'escapament, refrigeració i sistemes d'estabilització dinàmics CMC Marine.

 • Soni Deepak
  info@yst.es
  +34 93 833 91 42
  Soni Deepak
  Enginyer mecànic - Mecànica Naval

  Enginyer naval amb gran experiència després de treballar diversos anys a la Marina Mercant, responsable de mecànica a diversos països com Nova Zelanda, Austràlia, Índia, Canadà i Espanya. Especialista en motors i generadors d'ús industrial/professional, sistemes de refrigeració, propulsió i govern.

 • Benjamín Batalla
  info@yst.es
  +34 93 833 91 42
  Benjamín Batalla
  Tècnic naval - Mecànica i sistemes

  Amb gran experiència en construcció i instal·lacions navals, tècnic amb gran versatilitat i experiència en manteniment d'embarcacions i vaixells. Especialista en sistemes d'estabilització Seakeeper i CMC Marine en instal·lacions i manteniment. Sistemes de propulsió Topsystem i Arneson, eixos, estopades Microtem, Fluiten, Tides Marine. Moviment d'equips en espais reduïts, motors, generadors, estabilitzadors, aixetes de fons, línies d'escapament i sistemes hidràulics.

 • Marcel Morell
  info@yst.es
  +34 93 833 91 42
  Marcel Morell
  Naval Technician - Mechanics

  Treballant a les diferents instal·lacions d'equips i sistemes navals, tècnic en mecànica i sistemes electrònics, té experiència a Seakeeper, CMC Marine i Waveless, a les seves instal·lacions i manteniment. Sistemes de propulsió com Topsystem, Arneson, eixos, empaquetadures Microtem, generadors Kohler, motors MAN, vàlvules de fons, línies d'escapament i als sistemes Xenta, Naviop i Aventics.

 • Joel Galimany
  info@yst.es
  +34 93 833 91 42
  Joel Galimany
  Tècnic naval - Mecànica i hidràulica

  Amb formació específica en sistemes d'embarcacions el que li proporciona gran versalitilitat, és tècnic en els sistemes d'estabilització Seakeeper i CMC Marine per a les instal·lacions i el manteniment. Suport en mecànica i hidràulica de Topsystem, Arneson, H+B Technics, Amare, Canalichhio i sistemes de timoneria, flaps, garatges, plataformes i passarel·les. Ajudant de mecànica a MAN i Kohler i sistemes.

 • Álvaro Loren
  info@yst.es
  Álvaro Loren
  Mecànic

  Mecànic general amb coneixements en motors base dièsel com Kubota, John Deere, Lombardini, Kohler amb especialitat en generadors dièsel, sistemes de propulsió dièsel, sistemes de propulsió jet i hidràulica general.

 • Mohamed Mahjouba
  info@yst.es
  +34 93 833 91 42
  Mohamed Mahjouba
  Enginyer Electromecànic - Tècnic mecànic

  Enginyer Electromecànic a la Facultat de Tunísia, amb experiència en sistemes mecànics, electromecànics, electrònica, automatismes i hidràulica.

 • Tom Watson
  info@yst.es
  Tom Watson
  Tècnic Naval - Mallorca

  Tècnic Naval amb gran experiència en iots, navegació pel mediterrani en diferents tipus de iots (desplaçament, planeig), experiència en manteniment general, tècnic amb experiència en electrònica, equips multimèdia, sistemes d'estabilització i mecànica.

 • David García
  info@yst.es
  +34 93 833 91 42
  David García
  Tècnic pintura

  Verniciatore con 15 anni di esperienza nella vela. Esperienza nella sabbiatura di scafi con diversi abrasivi, primer specifici, antivegetative con applicazione di pitture airless e pitture e vernici in genere, lavori con gelcoat, smerigliatura e lucidatura delle coperte, trattamenti sui ponti in teak, calafataggio, giunti. Esperienza nel lavorare con vernici metallizzate con diverse finiture con AwlGrip, AwlCraft, PPG e diverse finiture. Lavorare su parti e riparazioni.

 • Enrique Bono
  info@yst.es
  Enrique Bono
  Especialista en pintura i acabats

  Especialista en pintura. Treballs en preparació de superfícies, control d'aplicacions, acabats de pintura, control de condicions pintura, humitat, temperatura, barreges i preparacions de pintures i treballs d'acabat.

 • Roberto Cano
  info@yst.es
  Roberto Cano
  Capità - Patró Professional - Yacht Master - Tècnic

  Capità polivalent amb experiència en embarcacions pel mediterrani, responsable de transport d'embarcacions de Ferretti Group a Espanya per entrega, navegació amb sistema d'hèlixs de superfície, Topsystem i Arneson, i tècnic general d'embarcacions amb coneixements en equipament general.

 • Luisa López
  luisa@yst.es
  +34 93 833 91 42
  Luisa López
  Assistent comptable - Administrativa

  Amb una dilatada experiència a la nàutica, amb més de 30 anys treballant a diferents empreses, des de la venda d'embarcacions, documentacions, gestió d'amarradors i tasques administratives. Responsable de l'administració comptable, recepció i enviament de factures, riscos laborals, documentació amb varadors i drassanes, assegurances de l'empresa.

Algunes fotos de la nostra activitat professional

Alguns vídeos de la nostra activitat professional

YST is Your Service Team