Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

YST apareix com una empresa independent de Ventura Group (distribuïdors exclusius dels iots del Grup Ferretti a Espanya i Anglaterra) a l’any 2016, amb l’objectiu d’oferir un servei de post-venda, assistència tècnica, i manteniment general i immediat de qualitat, de forma directa, amb servei les 24 h de tots els dies de l’any als iots dels propietaris del Grup Ferretti a la península.

Després d’uns anys i una vegada posicionats en el mercat, juntament amb un equip de professionals amb alta experiència en el sector industrial nàutic, vam ampliar els nostres serveis, amb la representació d’equipament per millorar el confort dels nostres clients durant la navegació, obrint també el mercat a clients amb embarcacions d’eslores mitjanes i de diferents drassanes.

Avui en dia el nostre taller de serveis complet està ubicat en un dels millors varadors de la zona de Barcelona a Marina Vela – Barcelona Nautic Center, juntament amb la nostra oficina tècnica-comercial a Marina de Port Vell. Oferim serveis de manteniment general, reparacions, enginyeria naval i recolzament als iots de la zona que desitgin un servei professional.

YST Equip

 • César Moyano
  cesar@yst.es
  +34 629 539 596
  César Moyano
  Director - Master 500 GT

  Master 500 GT amb més de 20 anys d’experiència en venda i post-venda de prestigioses drassanes, navegació i gestió de companyies nàutiques.

 • Lluís Balsells
  lluis@yst.es
  +34 662 641 833
  Lluís Balsells
  Service Manager / Engineering and Design Office Manager – Naval Engineer

  Enginyer Naval en sistemes i instal·lacions navals. MSc en enginyeria Naval a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i especialitzat en sistemes d’estabilització d’embarcacions i enginyer a la oficina tècnica d’enginyeria naval de YST.

 • David Anglada
  david.anglada@yst.es
  +34 638 956 954
  David Anglada
  Ferretti Group yachts AfterSales Manager/ Engineering and Design Office Manager – Naval Engineer

  Arquitecte Naval, Dissenyador de Iots i Enginyer en Estructures navals; membre associat de RINA (Royal Institute of Naval Architects). MSc en Disseny de iots a la Politècnica de Milà i MSc en Estructures navals i plataformes offshore a la Universitat de Stratchlyde (Glasgow). Servei al client, gestió de post-venda i recanvis del Grup Ferretti i enginyer a la oficina tècnica d’enginyeria naval de YST.

 • David Pertiñez
  david@yst.es
  David Pertiñez
  Project Manager

  Amb més de 20 anys treballant en la indústria naval, s’encarrega de la gestió dels treballs de YST, cursos de formació, seguretat (EPI), recanvis i materials.

 • Bud Coote
  Bud Coote
  Seakeeper – Structural Engineer

  Més de 30 anys treballant a la indústria de construcció naval. Ha treballat en nombroses drassanes en instal·lacions mecàniques, hidràuliques i navals. Especialitzat en instal·lacions de sistemes d’estabilització Seakeeper.

 • Wesley Emmanuel
  Wesley Emmanuel
  Engineer

  Més de 30 anys treballant a la indústria de construcció naval. Ha treballat en nombroses drassanes en instal·lacions mecàniques, hidràuliques i navals. Especialitzat en instal·lacions de sistemes d’estabilització Seakeeper.

Yacht Service Team

Technical Team

L'equip de YST disposa d’una gran varietat de professionals formats en diferents àmbits de la indústria nàutica. Amb ells, l’empresa compte amb pintors, laminadors, electricistes, tècnics mecànics i hidràulics, fusters, tapisser, mariners, etc.

Carlos Vicente - Maintenance - Painter and sailor
Joel Galimany - Technician
Francisco Lopez - Fiberglass and painter
David Garcia - Fiberglass and painter
Carmen Chueco - Accountant

YST is Your Service Team