Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Yacht Service Team - YST

"Cada dia ens esforcem a millorar el nostre treball per ser un referent en la indústria nàutica internacional"

El nostre equip ofereix serveis professionals, eficaços i integrals, a mida dels nostres clients per a embarcacions i vaixells. Ens agrada la serietat, la transparència i la professionalitat. El nostre equip humà compta amb gran experiència en la indústria nàutica, es manté en contínua formació tècnica, dominant moltes àrees de la nostra activitat empresarial.

El nostre equip

 • César Moyano
  cesar@yst.es
  +34 629 539 596
  César Moyano
  Soci Director - Master 500 GT

  Fundador i director crea Yacht Service Team - YST per donar un servei exclusiu als propietaris d'embarcacions i vaixells a Barcelona. Amb més de 20 anys en la indústria nàutica, compta amb experiència en navegació a motor i vela, en manteniment, reparacions i instal·lacions, en gestió comercial i representació nacional i internacional de diferents marques, en gestió empresarial, adquirida després de treballar en diferents empreses i en representació de diferents drassanes coneguts internacionalment.

 • Lluís Balsells
  lluis@yst.es
  +34 662 641 833
  Lluís Balsells
  Enginyer Naval - Sistemes d'estabilització

  Responsable de el departament d'Enginyeria Naval a Yacht Service Team - YST. Enginyer en Sistemes i Instal·lacions Navals. MSc en Enginyeria Naval a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i especialitzat en sistemes d'estabilització d'embarcacions i vaixells. Responsable de la gestió comercial i tècnica de Seakeeper i CMC Marina, embarcacions en serveis, sistemes de propulsió, homologacions i certificacions i treballs complets d'enginyeria naval.

 • David Anglada
  david.anglada@yst.es
  +34 638 956 954
  David Anglada
  Enginyer Naval - Ferretti Group post venda

  Responsable de Post-Venda de Ferretti Group, Enginyer en Estructures Navals, arquitecte naval i dissenyador de iots. Membre associat de RINA (Royal Institute of Naval Architects). MSc en Disseny de iots en el Politècnic de Milà. MSc en Estructures navals i plataformes offshore a la Universitat de Strathclyde (Glasgow), i experiència en servei a client per a propietaris d'embarcacions d'Ferretti Group, treballs d'enginyeria naval, comercialització i suport tècnic de xenta, Amare Group, Onyx Marina i Naviop.

 • David Pertiñez
  david@yst.es
  +34 607 154 713
  David Pertiñez
  Project Manager - Tècnic naval

  Project Manager d'Yacht Service Team - YST. Tècnic nàutic amb més de 20 anys en la indústria nàutica, és responsable de l'organització dels treballs duts a varador o en la marina, organització de encallades, amarratges, documentacions diverses, subministraments, subcontractes i personal de l'empresa. Subministrament de materials, gestió de proveïdors, compliment de normatives, ús de EPI i coordinació dels riscos laborals a l'empresa. Treballs com a tècnic i control de qualitat dels treballs realitzats.

 • Fernando Acosta
  +34 661 272 120
  contacto@mtsnautic.com
  Fernando Acosta
  Tècnic elèctric i en fred industrial

  Tècnic en electricitat, electrònica i en fred industrial. Compta amb 25 anys d'experiència en el sector naval i industrial com frigorista professional, expert en domòtica, electrònica de navegació, electricitat, climatització, energies renovables i solucions d'automatització per optimitzar l'ús de l'energia a bord.
  Possibilitat de realitzar dimensionaments d'equips de refrigeració per a embarcacions, renovacions i instal·lacions completes.

 • Benjamín Batalla
  info@yst.es
  Benjamín Batalla
  Tècnic naval - Mariner

  Amb gran experiència en construcció i instal·lacions, tècnic amb gran versatilitat, experiència en manteniment d'embarcacions i vaixells, pintura de fons, treballs de polit de pintura gelcoat, teca, finestres i escotilles, segellats, aixetes de fons, línies d'eixos, coixinets i arcbotants, timons, mecànica general, hidràulica, instal·lació d'equips, instal·lador de Seakeeper i CMC Marina, generadors i amb coneixements com a mariner.

 • César Chaves
  contacto@mtsnautic.com
  César Chaves
  Tècnic mecànic i hidràulic

  Tècnic mecànic i hidràulic, amb gran experiència en solucions en matèria d'instal·lacions i reparacions de qualsevol instal·lació hidràulica, com passarel·les, grues, plataformes hidràuliques, timoneria, flaps, trims, winches, winches de fondeig, hèlixs de maniobra i en general de marques com Besenzoni, Opacmare, Amari Group, ABT, H + B, etc. Servei de manteniment i reparació dels sistemes. Instal·lació d'aire condicionat i sistemes de refrigeració per a embarcacions.

 • Carlos Vicente
  info@yst.es
  Carlos Vicente
  Tècnic nàutic - Manteniment general

  Tècnic en embarcacions amb més de 15 anys d'experiència en navegació com a tripulant pel mediterrani, expert en manteniment general d'embarcacions i vaixells, en cobertes, abrillantat, polit i treballs en teca, interiors, sentines neteja i pintat, sala de motors neteja i pintat, treballs de pintura, antifouling i ajudant tècnic. Revisió d'embarcacions abans del lliurament i diagnòstic d'avaries.

 • Joel Galimany
  info@yst.es
  Joel Galimany
  Tècnic en manteniment d'embarcacions

  Amb formació acadèmica especialitzada en el manteniment i reparació d'embarcacions, té coneixements generals de tots els treballs necessaris per als treballs desenvolupats en Yacht Service Team - YST. En formació contínua, desenvolupa els treballs de manteniment, diagnòstic d'avaries, ajudant de pintura, ajudant tècnic en instal·lacions diverses.

 • David García
  info@yst.es
  David García
  Tècnic pintura - Manteniment neteja

  Tècnic en pintura amb 15 anys d'experiència en la nàutica. Experiència en treballs de regalim de cascs amb diferents abrasius, imprimacions específiques, antifouling amb aplicació de pintura airless i pintura i vernissos en general, treballs amb gelcoat, abrillantat i polit de cobertes, tractaments en cobertes de teca, calafatats, juntes. Experiència en treballs amb pintures metal·litzades amb diferents acabats. Manteniment general d'embarcacions en neteja i cura de cobertes.

 • Carmen Chueco
  carmen@yst.es
  Carmen Chueco
  Gestió comptable - Administrativa

  Responsable de la gestió administrativa i comptable de l'empresa, recursos humans i personal de l'empresa.

Algunes fotos de la nostra activitat professional

Alguns vídeos de la nostra activitat professional

YST is Your Service Team