Seakeeper

Seakeeper

Seakeeper

Yacht Service Team és una de les empreses europees amb més instal·lacions realitzades a iots i vaixells, amb departament propi d'enginyeria naval dedicat als sistemes d'estabilització, càlcul d'esforços per a la construcció de les estructures de subjecció, capacitat d'homologació de les instal·lacions, assegurança de responsabilitat civil adequada per a aquests tipus de treballs, un equip expert en laminació, construcció d'estructures metàl·liques, instal·lacions elèctriques, suport a bateries com AGM o liti, etc. Yacht Service Team compta amb l'experiència necessària per instal·lar un sistema Seakeeper al vaixell.

Quin és el model més adequat per a la vostra embarcació?


Depenent de l'eslora, el pes i les característiques de la seva embarcació caldrà instal·lar un equip o un altre o diversos equips. Disposem d'equips per a ús d'esbarjo i professional.

Seakeeper 1


Per estabilitzar vaixells tan petits com 23 peus, sabíem que havíem de trencar el motlle. El nou Seakeeper 1 té un disseny de muntatge encastat per a instal·lació més fàcil, un ciona exclusivament amb una potència de 12 V CC, i es pot instal·lar pràcticament a qualsevol lloc a bord.

Seakeeper 1

Seakeeper 2


Ho hem tornat a fer. Vam agafar el trencador Seakeeper 3 i es va fer encara més petit. 25% més lleuger i un 20% més petit per ser exactes. Especialment dissenyat per vaixells d'aproximadament 31-35 peus, el Seakeeper 2 elimina fins a un 95% del rotllo del vaixell. Ara encara més la gent podrà gaudir de la seva estona al aigua.

Seakeeper 2

Seakeeper 3


Diuen que les grans coses vénen en paquets petits i nosaltres es va proposar demostrar-ho. El Seakeeper 3 és el nostre més gran el més petit encara, especialment dissenyat per eliminar el rotllo en vaixells de ~36' - 39'. Les reparacions mai han estat més fàcils que amb l'opció d'instal·lació del Seakeeper 3!

Seakeeper 3

Seakeeper 4


El Seakeeper 4 està revolucionant el rendiment de reducció de rodatge en vaixells ~ 38-44 peus en un paquet més petit i lleuger. Dissenyat per funcionar amb corrent de corrent continu per a vaixells sense generador, pot adaptar-se a qualsevol lloc on s'adapti el Seakeeper 3, el que el converteix en una opció fantàstica per actualitzar-lo.

Seakeeper 4

Seakeeper 4,5


encara més cop, el Seakeeper 4.5 elimina el rodatge dels vaixells ~ 40-46 peus en un paquet més petit i lleuger. Ofereix un 50% més de potència estabilitzadora que el Seakeeper 3 i funciona amb corrent alterna per a vaixells equipats amb un generador.

Seakeeper 4,5

Seakeeper 5


Petit, però potent. Hem impulsat el rendiment enginyeria a tots els nous nivells per crear un petit, giroscopi eficient. El Seakeeper 5 està dissenyat per eliminar fins a un 95% del
rodatge del vaixell en ~40' - 45' vaixells, fins a ~20 tones.

Seakeeper 5

Seakeeper 6


El Seakeeper 6 té un gran impacte al mercat. Dissenyat per eliminar fins al 95% del balanceig de l'embarcació en models cap amunt a ~ 24 tones, vaixells ~ 46 - 52', el seakeeper 6 proporciona 6.000 N-M-S de potència en un producte compacte i eficient.

Seakeeper 6

Seakeeper 9


Una evolució del nostre M7000 original, el Seakeeper 9 és el producte que va canviar l'experiència de navegació per sempre! Dissenyat especialment per estabilitzar vaixells ~ 50' - 59', o fins a ~30 tones.

Seakeeper 9

Seakeeper 18


Creat per a vaixells de ~65'-75', fins a ~56 tones, el Seakeeper 16 està dissenyat per eliminar fins a 95% del moviment del vaixell. El Seakeeper 16 és completament intern, només requereix una potència elèctrica modesta, i es pot instal·lar pràcticament a qualsevol lloc a bord.

Seakeeper 18

Seakeeper 26


Dissenyat per eliminar fins a un 95% del balanceig del vaixell, el Seakeeper 26 té una mida per a vaixells entre 70' i 84' fins a ~75 tones. A diferència de les aletes externes tradicionals, el Seakeeper 26 no té cap apèndix extern, requereix només potència elèctrica modesta i es pot instal·lar pràcticament a qualsevol lloc a bord.

Seakeeper 26

Seakeeper 35


El Seakeeper 35 està dissenyat per eliminar fins a un 95% d'embarcacions rodant en vaixells de fins a ~100 tones, vaixells ~85' i més grans. Es poden instal·lar diverses unitats per a vaixells més grans. A diferència de les aletes externes tradicionals, només requereix el Seakeeper 35 potència elèctrica modesta, no té apèndixs externs el que significa que no hi ha arrossegament ni risc d'enganxos, i es pot instal·lar
pràcticament a qualsevol lloc a bord.

Seakeeper 35

Seakeeper 40


El Seakeeper 40 està dissenyat per eliminar fins a un 95%. Per a vaixells de 85 peus i més (fins a 115 tones) i ara inclou coixinets reemplaçables en camp (FRB). Dissenyat del model anterior Seakeeper 35, hem millorat rendiment sense sacrificar potència, espai o pes. Es poden instal·lar diverses unitats per a vaixells més grans.

Seakeeper 40

YST is Your Service Team